2011. gada 20. marts

Advokatūras dienas

Ko es meklēju Advokatūras dienās? Ziniet - reizēm vajag atlicināt laiku ne tikai naudas pelnīšanai, bet arī kontaktiem ar seniem paziņām un dažiem jauniegūtiem paziņām. Par to arī ir Advokatūras dienas.
Nē, protams, ir arī konference ar svarīgiem tematiem, bet ne jau kāds tā cītīgi sēž un noklausās visus tos tematus no sākuma līdz beigām. Mūsdienu tehnoloģiju laikā, kad lielākie draugi ikdienas dzīvē ir darbs un visa veida komunikāciju tehnoloģijas, tie apēd kaudzi laika un kad tad vēl, ja ne konferencē, es varētu parunāties ar paziņām, kuri ir tikpat izsalkuši komunicēt. Viena daļa advokātu vispār ir ļoti izsalkuši uz komunikāciju, īpaši tie, kas iet uz tiesām un kas ir lektori, jo viņi jau pēc definīcijas ir pieraduši veidot kontaktu.
Vēl, protams, var uzzināt arī šo to jaunu par citām tiesību nozarēm, jo vai tad ikdienā pietiek laika, lai uzzinātu, ka būs jauna sodu reforma? Nu nē, taču. Tāpēc apmeklējiet konferences. Katrā, kaut vismazākajā konferencītē, atrodas kāds maziņš labumiņš, un no mazumiņiem veidojas lielais labumu kopums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru