2011. gada 11. jūlijs

Jaunās mājas

Mūsu jaunās pāris nedēļu mājas ir ļoti mājīgas. Ar Pēteri Emīlu dzīvojam vienā klasē, kas no loģistikas viedokļa atrodas ļoti izdevīgā vietā. Blakus ir aktu zāle. Tātad, kad Pēteris būs dienas nogurdināts atlūzis, varēšu ieskatīties vakara pasākumos. Ēdamzāle gan ir tālāk, bet mana mācību klase arī ir burtiski aiz stūra.
Kad ieradāmies, uz dažām minūtēm tika nodarbināts gandrīz viss personāls, lai visus mūsu miljons maisiņus sanestu telpās. Un iekārtoties paspēju ļoti ātri, jo Pēteris labprāt gulēja mūsu matraču gultā un vēroja, kā es krāmēju maisiņus, un nemaz nejutās apjucis par jaunu vietu. Viņš vispār ir pabijis daudz kur, tāpēc ir trenēts un apjukumam nav pamata. Pagaidām izskatās, ka puika ir arī sabiedrisks, jo šādu kvantumu ar cilvēkiem viņš vēl nebija redzējis, bet dažām tantēm tomēr uzsmaidīja, lai gan labi atšķir savējos no svešiem.
Mums līdzi ir paņemts viss, pat veļas aukla ar knaģiem, kas jau tiek nodarbināta. Paspēju arī iemēģināt jauno bļodu. Skolotājas galds tiek izmantota kā pārtinamā virsma un septembrī Trikātas skolas skolotāja nemaz nenojautīs, ka vasarā uz viņas galda ir gulējis Pētera dubsis. Man ir iekārtots arī darba stūrītis ar datoru, manu lampu un grāmatām.
Jau paspējām nedaudz pavērot pirmo vakara pasākumu, kas bija saistīts ar iepazīšanos un pēc tam Pēteris Emīls saldi iemiga, dienas nogurdināts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru